• 031/028-128
 • info@avtoelektrika.eu
 • Soteška pot 21, 1231 Ljubljana-Črnuče
 • Ponedeljek - Petek: 7:30 - 15:30

ONLINE APPOINTMENT

Book your appointment now and get $5 discount.

MAKE APPOINTMENT
ŽABA
Download BrochureDownload Summary
Popravljamo in obnavljamo alternatorje.

ALTERNATOR - OBNOVA ALTERNATORJEV Ljubljana/Črnuče - Šentjakob

Alternator je električna naprava v vozilu, ki generira izmenični električni tok, ko motor obratuje. V avtomobilu je veliko električnih porabnikov kot so grelniki (stekel, notranjosti, sedežev) avtoradio, pomik avto stekel,…in ti porabniki nemoteno potrebujejo električno energijo. Ko vozilo stoji za to energijo skrbi akumulator, ko pa je v premikanju pa mehansko moč v energijo, za pogon teh naprav v vozilu, skrbi električni generator oziroma alternator. Več kot je naprav, več energije potrebujejo in zato mora alternator delovati z večjo močjo.

Nudimo popravilo, obnovo ali menjavo alternatorjev za vse znamke vozil. V naši avtoelektričarski delavnici poskrbimo za diagnozo napake alternatorja ter tudi za popravilo ali obnovo. Naša popravila alternatorjev so konkurenčno ugodna in kvalitetna. Na zalogi imamo vedno najpogosteje potrebne rezervne dele, tako, da je popravilo izvršeno v najkrajšem možnem času.

Naša vizija je zagotoviti kvalitetno in ugodno storitev, vgrajevati kakovostne materiale, ter zadovoljiti naše stranke.

V kolikor se vam zdi, da imate okvarjen alternator, vam v našem avtocentru poleg menjave, če je to mogoče, nudimo tudi popravilo oz. obnovo alternatorja, ki običajno cenejša izbira.

Da preverite stanje vašega alternatorja vas vabimo v Avtoelektriko TEHNOSHOP Ljubljana, kjer za vas poskrbijo strokovno usposobljeni serviserji, ki imajo za seboj več kot 15-letne izkušnje pri delu z vozili vseh tipov in znamk, uporabljamo le najnovejšo diagnostično opremo in strokovno znanje ter prisluhnemo željam strank.

POTREBUJETE NOV ALTERNATOR? OBNOVO ALTERNATORJA? MOGOČE LE PREVENTIVNI PREGLED DELOVANJA ALTERNATORJA?

Avtoelektrika TEHNOSHOP Ljubljana smo pravi naslov za vas! Ne odlašajte kontaktirajte nas še danes!

NAJ BO VAŠ AVTO BREZHIBEN

POŠLJITE  NAM POVPRAŠEVANJE ALI VPRAŠANJE

Ker se zavedamo, da je čas naših strank na prvem mestu, smo za vas pripravili obrazec za povpraševanje o naših storitvahNaši strokovnjaki bodo preverili vaš zahtevek in vas poklicali ali pa odgovorili na vaš elektronski naslov.

Hvala vam, ker nam zaupate.

*Vsa polja so obvezna

V delovnem času odgovorimo v 30 minutah.

ZAKAJ IZBRATI AVTOELEKTRIKO TEHNOSHOP?

Ko potrebujete hitro, strokovno in zanesljivo popravilo po dostopni ceni se obrnite na nas. Naš cilj je stranki zagotoviti ugodno, a zanesljivo popravilo, kar pomeni, da si vzamemo čas, da odkrijemo dejansko napako na avtomobilu in odpravimo vzrok težave.

 • Ko ugotovimo napako vas kontaktiramo
 • Pred popravilom so znani vsi stroški
 • Brez presenečenj in dodatnih stroškov
 • Večina popravil urejena v istem dnevu
 • Možnost najema nadomestnega vozila

POGOSTA VPRAŠANJA

 • Zakaj se je prižgala lučka za akumulator?

  Alternator ne polni akumulatorja, zato boste slej ko prej ostali na cesti. Kontaktirajte nas in se dogovorite za popravilo/obnovitev alternatorja.
 • Avto ne vžge. Je kriv alternator?

  Za zagon vozilo potrebuje elektriko in gorivo. Najpogosteje je težava v slabem akumulatorju ali okvari zaganjača. Delovanje alternatorja ne vpliva na zagon vozila, saj le-ta zagotavlja elektriko med delovanjem motorja.

 • Koliko stane popravilo/obnova alternatorja?

  Delovna ura popravila alternatorja je 35€ (brez materiala). Strošek materiala Vam sporočimo, ko ugotovimo kateri deli alternatorja so v okvari. Tako se izognete skritim stroškom in visokim cenam.

© Vse pravice pridržane 2018 AVTOELEKTRIKA.EU, TEHNOSHOP.NET in IZDELAVA SPLETNE STRANI